Sikker hosting og god support siden 1997Sikker hosting og god support siden 1997

Du er her

Danhost og Zitcom Group

 

Pressemeddelelse

Dato: 6. juni 2017

 

 

 

     
   

Danhost ApS bliver en del af Zitcom Group

Hostingvirksomheden Danhost bliver en del af Zitcom Group, der i forvejen tæller brands som UnoEuro, Wannafind, ScanNet og Cloud.dk. Med transaktionen udbygger Zitcom Group sin position som markedets førende hosting og cloud leverandør til små og mellemstore virksomheder.

 
     

 

Hostingkoncernen Zitcom Group har foretaget et strategisk opkøb af Danhost, der siden 1997 har leveret hostingløsninger
til et bredt udvalg af iværksættere og små og mellemstore virksomheder. Transaktionen betyder, at Stefan Rosenlund, direktør for Zitcom Group, overtager det ledelsesmæssige ansvar for Danhost og virksomhedens medarbejdere. 


Jesper Dalgaard, stifter og nu tidligere direktør for Danhost, fortsætter i Zitcom Group i en ny rolle og glæder sig over, at Danhost under det nye ejerskab får endnu bedre muligheder for at tilbyde kvalitetsydelser til skarpe priser:.

 

   

"Zitcom Group og Danhost har rigtig meget tilfælles – både hvad angår vores kultur, vores værdier og den måde, vi driver virksomhed på. At Danhost bliver en del af Zitcom Group, er derfor et naturligt og rigtigt skridt – både for mig som ejer og for Danhost som virksomhed. Zitcom Group kender bedre end nogen andre det danske hostingmarked og har de tekniske og økonomiske ressourcer, der skal til, for at vi kan give Danhosts mange glade kunder en endnu bedre hostingoplevelse."

 

 

Zitcom Groups direktør, Stefan Rosenlund, glæder sig også over transaktionen og udsigten til - i samarbejde med Jesper Dalgaard og resten af Danhosts dygtige medarbejdere - at fortsætte væksten på det danske hostingmarked.

 

   

"Danhost passer perfekt ind i Zitcom Groups portefølje af hostingvirksomheder, da de ligesom resten af Zitcom Group har bygget deres forretning på en god blanding af dygtig kundeservice, stærkt knowhow, en bæredygtig økonomi og altid med kunden i centrum. I Zitcom Group er vores målsætning at blive den leverandør, som små og mellemstore virksomheder henvender sig til, når de flytter deres forretning online. Med tilføjelsen af Danhost kommer vi til at samarbejde med endnu flere små og mellemstore virksomheder, som jeg glæder mig til at lære at kende og sammen med Danhosts dygtige medarbejdere hjælpe med endnu bedre hostingløsninger."

 

 

 

 

Om Zitcom Group 

Zitcom Group A/S er moderselskab til flere kendte brands på det danske marked, såsom UnoEuro, Wannafind, ScanNet og Cloud.dk. Med overtagelsen af Danhost ApS udvider Zitcom Group nu sin position yderligere som markedets førende hosting og cloud leverandør, alle med hver sin målgruppe.

Zitcom Group betjener mere end 100.000 private og virksomhedskunder og har igennem mere end 16 år fremvist en stabil vækst i både omsætning og indtjening. Zitcom Group beskæftiger 83 medarbejdere og forventer i 2017 at nå en omsætning på DKK 206 mio.

Alle eksisterende kunder hos Danhost ApS kan derfor trygt fortsætte i Zitcoms hænder.

www.zitcom.dk

 

 

Om Danhost ApS

Danhost har siden 1997 leveret hostingløsninger til et bredt udvalg af iværksættere og små og mellemstore virksomheder.

Danhosts mission er at være en professionel samarbejdspartner, der tilbyder kvalitetsydelser til fornuftige priser og giver sine kunder en personlig og enestående service.

Danhost har kontor i Randers og har opnået en AAA-kreditværdighed, der betegner virksomheder med en særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser.

www.danhost.dk

 

Har du spørgsmål til det nye samarbejde?

Kontakt os på info@danhost.dk
Vi besvarer alle henvendelser indenfor 24 timer, alle hverdage.

 Hos Danhost får du virtuel serverhosting med hosting i dansk hostingcenter