Sikker hosting og god support siden 1997Sikker hosting og god support siden 1997

Du er her

Webshop marketingReferencer hos Danhost Webshop
Få succes med markedsføring af din webshop

 

Webshop succeshistorier og gode råd

Danhost Webshop er en færdig webshop løsning, der særligt henvender sig til iværksættere, som vil starte deres egen forretning. Her har vi samlet et par succeshistorierne fra vores webshopejere, der gerne vil dele ud af deres erfaring med at starte webshop.

Få succes med din webshop marketing  

 

Hvordan får man succes med sin webshop?

Én ting er at vælge en webshop løsning og oprette sine produkter.
Noget helt andet er, hvordan man skaffer kunder i butikken.

Her får du et par gode marketing råd til markedsføring af din webshop fra iværksættere, der selv har startet deres egen webshop hos Danhost.

 

Bestil demo

Gratis prøveperiode på 30 dage.

 

 

 

 

 

Legefanten

Start din egen webshop hos Danhost - Billig webshop løsning


Kvalitetslegetøj til børn i 0-3 års alderen

"Idéen til webshoppen fik vi efter vi selv blev forældre i foråret 2013. Inden vi startede webshoppen op i starten af 2014, brugte vi lang tid på at undersøge markedet, mærkerne og dibstributørerne, og på at udvikle vores koncept.


Webshoppen er i dag i stadig udvikling med løbende udvidelse med flere legetøjsmærker."

 

Vælg en webshop med et brugervenligt webdesign

Et af vores bedste råd til folk, der ønsker at starte egen webshop, er sætte sig ind i de designmuligheder, din webshop-løsning tilbyder. Brug tid på at skabe din webshops design og opbygning. Et brugervenligt layout hjælper dine kunder med at navigere på din side. Et godt førstehåndsindtryk kan være altafgørende for din webshops succes.

Høje placeringer på Google giver kunder i butikken

Det er også en god idé, at bruge tid på at skrive gode varetekster til dine produkter. En god varetekst giver dine kunder et godt indtryk af produktet og giver dem svar på de spørgsmål, de kunne have om varen. En god varetekst med relevante søgeord giver også dine kunder bedre mulighed for at finde dig på Google, og kan således give din webshop flere besøg."

Sociale medier er tidskrævende, men det er tiden værd!

En god måde at skabe opmærksomhed omkring din nyopstartede webshop kan være at skabe sig en profil på de sociale medier, hvor din målgruppe befinder sig.

Del profilen blandt dit netværk, og lad den sprede sig. Følg op med gode og spændende opslag, som dine følgere får lyst til at dele med deres venner.


Webshop startet som hobbyvirksomhed

I skrivende stund (2015) er vi begge stadig studerende, og Legefanten.dk fungerer derfor som studiejob.  Omsætningen stiger måned for måned, og vi er spændte på, hvor det bærer os hen.

Sørg for at vælge en branche du brænder for – en god webshop kræver tid og passion."

Venlig Hilsen
Nikolaj Andersen & Line Enni
www.legefanten.dk - Legetøj til børn 

 

 

Dynespecialisten

Webdesign på Danhost webshop fra Dynespecialisten

Verdens bedste danske dyner
"Stort udvalg af de lækreste dyner i gåsedun og moskusdun. Alle dynerne er produceret i Danmark af de bedste materialer, så dynerne både er allergivenlige og har ekstra lang levetid.

Med til din nye kvalitetsdyne kan du også købe luksuriøst sengetøj og andet boligtilbehør hos Dynespecialisten."

 

Den bedste online markedsføring er SEO

Mit bedste råd til andre, der skal markedsføre sin webshop, er at de skal fokusere på søgemaskineoptimering (SEO).

Først og fremmest er det afgørende at finde en webshop løsning, der gør det nemt for dig at lave onsite SEO. Webshoppen skal være fri for duplicate content, både på varianter, kategorier m.m. Og så skal det være let at tilføje korrekte overskrifter og tekster på produktkategorierne, uden at kategorisiden bliver uoverskuelig - Gode og lange tekster hjælper uden tvivl til, at din webshop får højere placeringer i søgemaskinerne.

Da jeg oprettede min webshop, havde jeg stor fokus på den interne SEO, både med tekster og med at udfylde korrekte metatitler i webshoppen.

Allerede efter 14 dage, fra alle produkter, kategorier og kategoritekster, interne links, samt metatitler var på plads, lå min webshop på side 1 på søgefraser som "Luksuriøst sengelinned", "Dobbeltdyne med fjer" og "Luksus dobbeltdyne" (man kan se sin gennemsnitlige placering med værktøjet Google Webmastertools).

Har du en webshop, der er søgemaskineoptimeret, så er du allerede langt med din online markedsføring. Har du ikke selv kendskab til SEO, er det alle pengene værd at investere i et professionelt bureau (lav din research grundigt før du vælger bureau)."

Hilsen Lars Gramberg,
Dynespecialisten.dk - De bedste helårsdyner 

 

 

Malut & Co

Webshop marketing tips fra Malut&Co - Danhost Webshop


Alt i børnetøj, trælegetøj og lidt ekstra til børneværelset

"Et lille univers af lækre trælegesager og godter til værelset, samt et bredt udvalg af det skønneste børnetøj."

 

Kast dig ud i det - Din webshop vokser i takt med din erfaring

Malut & Co startede som en hyggelig lille lokal børnetøjsforretning i Randers. Ehandel er vejen frem. Så selvom jeg ikke rigtig vidste noget om at drive min egen webshop, startede jeg bare. Man lærer det hen ad vejen - Og resten kan man læse sig til."

Er du ikke en teknik-nørd, så vælg en færdig webshop

Som nystartet forretning var det vigtigt at finde en webshop løsning, der ikke var for alt for dyr, og som samtidig skulle være let at bruge, da jeg var nybegynder.

Webshoppen hos Danhost er utrolig brugervenlig, og det er meget let at indsætte billeder/produkter, tekster, slide-billeder osv. Og så er der altid venlighed og hjælp at hente, samt hurtig respons hos Danhost, når man har spørgsmål eller brug for hjælp!"

3 gode råd fra Malene, hvis du vil starte din egen webshop:

 1. Kast dig ud i det og kom i gang!
  Der findes et hav af undskyldninger - Lov dig selv at starte nu, ellers kommer du aldrig i gang.
 2. Lav en imødekommende og overskuelig forside.
  Det er vigtigt at kundernes forstehåndsindtryk er godt. Din webshop skal virke professionel og troværdig - Ellers klikker kunden hurtigt over til en konkurrent.
 3. Tag én ting ad gangen
  Start med f.eks. at lave forside og opret produkter og fyld derefter mere og mere på. Når webshoppen så småt er klar til dine kunder, kan du begynde at markedsføre den.

 

Med venlig hilsen
Malene Nilsson
www.malutogco.dk - Børnetøj 

 

 

Fyrgården

Fyrgården har startet webshop hos Danhost - Få gode webshop marketing tips


Miljøvenlig brændsel

"Min webshop startede jeg op i oktober 2014. Idéen var salg af alt inden for biobrændsel, f.eks. træpiller, brænde og træbriketter - Alt sammen til en fornuftigt pris, leveret direkte til kunden.

Efter jeg har haft min webshop i snart et år, er der sket meget. Webshoppen er blevet udvidet med flere produkter ud over biobrændsel, da webshoppen har givet et positivt resultat."

 

Vælg en webshop, der gør det nemt for dine kunder

En vigtig ting for mig var, at kunden ikke skulle klikke for mange gange, for at finde frem til hans produkt.

Jeg havde en snak med Danhost, som var meget behjælpelig med at hjælpe mig igang. Efter en god dialog, valgte jeg købe en færdig pakke, hvor det hele var sat op for mig. Så kunne jeg koncenterrer mig om at få sat mine varer op i min webshop. Webshoppen er meget brugervenlig. Hvis man har brug for hjælp, kan man ringe eller skrive til dem og der bliver besvaret inden for kort tid."

Dine kunder skal kunne betale med kreditkort

Man skal gøre det nemt for sine kunder, når de handler online. Ang. betalingen på webshoppen, foretrækker langt de fleste at betale med kreditkort.

Når man skal vælge indløser vil jeg anbefale Teller. Teller er lidt dyrere end de andre, men det kører bare bedre og kunden kan betale med det samme."

Webshop marketing: Prøv dig frem og find dét, der virker bedst for dig

Da min webshop var oppe og køre skulle jeg finde ud af, hvordan jeg vil markedsføre mig bedst ud til mine kunder.

Jeg har prøvet lidt af hvert for at finde ud af, hvad var mest effektivt for min forretning.

De marketingsmetoder jeg har fundet ud af virker bedst, i for hold til de produkter jeg sælger:

 • Pricerunner
 • Facebook
 • DBA
 • Gul&Gratis.

Særligt Facebook har jeg brugt effektivt til at nå ud til potentielle kunder i lokalområdet, f.eks. igennem konkurrencer. 

Med venlig hilsen
Niels Henrik
www.fyr-gaarden.dk - Miljøvenlig brændsel 

 

 

Audioshoppen.net

Audioshoppen - Webshop hos Danhost


Professionelle kvalitetshøjtalere til lave priser

"Vores virksomhed startede i 1995 i Guangzhou i Kina, da vi i sin tid lavede højtaler kabinetter til professionelt brug under navnet RKB audio.

I 2013 besluttede RKB audio at oprette en salgsafdeling i Danmark med et samarbejde fra Kim Walter Lauritzen, som også senere opkøbte RKB audio, samt de følgende samarbejdspartnere og lavede et fælles navn for dem alle som blev døbt Audioshoppen.net."

 

Dine kunder skal straks vide, hvor dit fagområde ligger

"Når man har en webshop, kan man ikke forvente kunden kommer helt af sig selv. På webshoppen handler det om at fortælle kunden, hvad ens fagområde er.

Hos Audioshoppet.net ligger vores fagområde indenfor produktion af professionelle højtalere til lave priser, men hvor produkterne fortsat holder et meget højt kvalitetsniveau."

Deltagelse på messer er en stærk salgsmaskine

Når virksomhedsnavnet skal kommunikeres ud, kan man gøre ved simpel annoncering på de social media, eller deltage i de messer inden for det aktuelle fagområde.

Vi benytter selv marketing via messer, da det giver nogle af de bedste muligheder for at udpege, opsøge eller blive opsøgt af reelle kunde. Vi har erfaret at deltagelse på messer kan være en meget stærk salgsmaskine.

RKB / Audioshoppen
www.shop-audioshoppen.net - Højtalere 

 

 

Jeksen Grønthandel

Jeksen har startet webshop hos Danhost og kommer her med webshop marketing tips


Din lokale gårdbutik på nettet

Jeg sælger økologisk frugt og grønt på nettet, som jeg selv leverer til kunderne. Det gør det nemt at købe frugt og grønt af høj kvalitet med tilhørende god og personlig kundeservice ores mission er, at levere økologisk og mest muligt lokalt produceret frugt og grønt til folk, der bor omkring os. Dermed vil vi gøre noget godt for både dig og miljøet."

 

Undgå samme fejl som mig - Vælg den rigtige webshop fra start af

Jeg åbnede webshoppen i 2014. Det var helt nyt for mig at lave en webshop, så jeg vidste egentlig ikke, hvad jeg skulle kigge efter, da jeg skulle vælge min webshop leverandør.

Efter jeg havde haft min webshop online i et halvt år, valgte jeg at skifte over til Danhost Webshop, da min gamle webshop manglede mange vigtige funktioner. Det var en dyr fejl, jeg let kunne have undgået.
Det er ikke nemt at vælge en udbyder, for der er mange webshop løsninger at vælge mellem. Som nystartet er det svært at gennemskue, hvilke funktioner man har brug for i en webshop. Jeg valgte Danhost på grund af den brugervenlige administrationsside, mulighed for kundelogin, erhvervs login, god kundesupport og ikke mindst fordi Danhost Webshop er så billig.

Hvis jeg skulle starte forfra, så ville jeg ikke bruge tid på at bestille en webshop demo. I stedet ville jeg bruge ekstra meget tid på at undersøge og skrive ned, hvad jeg godt kunne tænke mig af funktioner i min webshop - Og så ville jeg ringe og spørge om udbyderen kan levere sådan en webshop til mig.

I dag har jeg min webshop hos Danhost, som jeg er MEGET tilfreds med. Jeg savner dog et par funktion i webshoppen, jeg havde i min gamle webshop, men jeg håber, de kommer på et tidspunkt i en af de næste opdateringer, der kommer til webshoppen.

Facebook er let at komme i gang med

Facebook er en god start til markedsføring. Det er let at komme i gang og du kan oprette annoncer, som du kan målrette megete specifikt til lige præcis din målgruppe.

Nyhedsbreve der sælger

Jeg har i øjeblikket stor fokus på mine nyhedsbreve. Hvis man vil sælge mere, skal man satse på sine nyhedsbreve. Og sørger du for at flest mulige af dine kunder, bliver skrevet op til dit nyhedsbrev, kan du lettere sælge meget mere - Kunder, der har handlet hos dig før, er meget mere tilbøjelig til at handle hos dig igen."

Med venlig hilsen
David,Jeksen Grønthandel
www.jeksengronthandel.dk - Økologisk frugt og grønt 

 

 

Boemsen's BBQ

Boehmsens BBQ giver gode råd om markedsføring på Facebook

 

Friske krydderier! Dem får du hos os.
"Vi sælger høj kvalitetskrydderier fra den tyske manufaktur Ankerkraut, som er en krydderifabrikant i Hamborgs havn, håndlavet nydelse i form af krydderier og krydderiblandinger af ekstrem høj kvalitet, fri for kunstige aromaer eller tilsætningsstoffer, kun rene varer, meget friskere og bedre, end nogen kvalitet der tilbydes fra danske supermarkeder.

Fra friske basiskrydderier såsom oregano, paprika, timian og karryblandinger til særlige salte fra Australien eller Hawaii - over hjemmelavede krydderiblandinger og BBQ Rubs til den perfekte grill-oplevelse."

Ankerkraut Nordic leverer varen!


 

Facebook markedsføring der virker

Jeg har prøvet mig frem med forskellige annonceringsmetoder, hvor Facebook og Google Adwords giver de bedste resultater for de produkter jeg sælger. Særligt Facebook bruger jeg jævnligt til at opsummere kundestammen f.eks. via konkurrencer og rabataktioner.

Når man laver sin første Facebook annonce, er der stor sandsynlighed for, at dit annonceresultat ikke bliver så godt som ønsket. Men derfor må du ikke opgive. Efter den første annonce har kørt, giver Facebook dig vigtig viden om din målgruppe (dem, der fandt din annonce interessant). Hermed får du specifikke oplysninger om din målgruppes demografiske data, enheder og interesser. Disse oplysninger skal du bruge til at til optimere din næste annonce - Og gør du det rigtigt, vil din CTR (klikrate) stige for hver gang du optimerer til din målgruppe.

Husk på:
Jo højere CTR, des lavere pris pr. klik, fordi Facebook altid vil prioritere visning af gode annoncer med en høj CTR, så brugerne får vist annoncer, der interesserer dem.

At teste er vejen frem til en succesfuld markedsføring

Billedet er afgørende for hele din annonce. En god måde at teste, hvad der virker bedst, er ved at høre 4 test annoncer, hvor du tester 4 forskellige billeder. Dét billede, der er mest "klik-venligt" kører du så fuld annoncering på til sidst.

Jeg har fundet ud af videoer giver flest klik ind til min webshop. Det er videoopslag, hvor der f.eks. vises, hvordan krydderierne kan bruges i madlavning og til snacks.

 

Hilsen Sven,
Boemsen´s BBQ - Krydderier online og outdoor udstyr.

 

 

 

 

 

HobbyGarn

Hobbygarn Danhost Webshop

 

Kvalitetsgarn med hurtig levering.
"HobbyGarn sælger kvalitetsgarn fra Drops, samt masser af lækkert tilbehør til strik og hækling.

Vi sætter en stor ære i at tilbyde en god kundeservice, et stort vareudvalg og hurtig levering.

Vores sortiment vokser hele tiden, så du altid kan finde det du mangler til dit næste strikke eller hækle projekt."

Se HobbyGarn's webshop:
www.hobbygarn.dk

 

Grib din ide og sæt et mål for din webshop

Det er vigtigt at finde den helt rigtige idé til din webshop, enten noget man brænder for, eller noget man kan se et stort potentiale i.

Når man så har fundet idéen, er det bare med at komme i gang.

Herefter er det vigtig at sætte et mål med, hvad man vil med sin webshop. Dette mål skal man hele tiden holde sig til. Det er dog også vigtigt, at man er parat til at ændre vejen dertil, da man tit får øjnene op for nye muligheder i sit arbejde med webshoppen.

Vores mål er at yde vores kunder den bedste service ved at:

 • Sende breve/pakker hver dag, også selvom der kun er en enkelt ordre den pågældende dag.
 • Sende en lille hilsen med til kunderne i form af bolsjer og en personlig hilsen.
 • ALTID svare tilbage på sms, opkald, mails og Facebook beskeder så hurtigt som muligt.

Vejen til vores mål har ændret sig en del, i løbet af den tid vi har arbejdet med shoppen. Men det mål vi satte os fra start af, er stadig det vi følger.

Man skal ikke være bange for at kaste sig ud i at starte sin egen webshop, da man vokser med opgaven. Vi har været enormt glade for Danhost, da vi altid har haft en fantastisk support i ryggen, som altid er parat til at hjælpe en, selvom man ikke er en ørn til computer.

SEO er et must for enhver webshop ejer

Vi stræber også efter at have en høj Google placering, så folk kender til vores webshop, samt vores store vareudvalg. Kender man ikke til SEO, stifter man hurtigt bekendtskab med dette, når man får en webshop. For har man verdens fedeste webshop, der ikke har gode placeringer på Google, svarer det til at ligge dybt inde i en skov, hvor der ingen kunder kommer. SEO på vores webshop har krævet benhårdt arbejde og mange timer, men det er det hele værd og vi mærkede hurtigt til, at folk nu kan finde os på Google, da vi nu får langt flere kunder.

En webshop kan tilpasses efter hvor man er i livet

Når man har en webshop, er arbejdstiderne mere frie og du bestemmer selv, hvornår du vil arbejde.

Det er nemt at kombinere dét at drive en webshop med familielivet, andet arbejde og fritidsinteresser. Det var den store fleksibilitet, der tiltalte os meget, da vi kan arbejde om aftenen, når børene sover og dermed stadig have en masse kvalitetstid med familien.

Det er helt sikkert opstartsfasen, som er mest tidskrævende, når man har en webshop. Vi brugte selv hele sommerferien (3 uger) og hver aften i en måneds tid på at ligge billeder ind, skrive tekster og indtaste vægt på alle varer osv. Mange af tingene skal til gengæld kun gøres én gang, hvorefter arbejdsgangene finder et mere normalt leje.

Man skal ikke være bange for at starte sin egen webshop!


Med venlig hilsen Michael
HobbyGarn.dk - Garn og tilbehør til hækling og strik

 

Bestil demo

 

 Få gode råd til e-handel
Følg Danhost på Facebook