Sikker hosting og god support siden 1997Sikker hosting og god support siden 1997

Du er her

Opret mailadresser på eget domæne

Et mailhotel er et professionelt alternativ til de gratis mailudbydere såsom gmail og hotmail. Du har brug for et mailhotel, hvis du skal bruge professionelle email-adresser baseret på dit domænenavn. 

 

Bestil dit mailhotel hos Danhost

 

 • 500 MB diskplads
 • Opret op til 100 mailadresser
 • Tilknytning af 1 domæne
 • Support via mail og telefon
 • Spambeskyttelse og Antivirus
 • Send op til 600 mails pr. dag

 

 • Webmail
 • POP3 og Imap
 • Forwarding 
 • Autosvar
 • Catch All

 

Sikring imod virus- og spam mails

Når du bestiller dit mailhotel hos Danhost, får du en stabil og sikker løsning med virusscanning og indbygget spamfiltre, hvor vi sørger for at blokere de værste spamforsøg i din indbakke samt blokering af mails, der indeholder virus. Du har altid adgang til vores support, enten via mail eller telefon, så du bl.a. kan få hjælp til opsætningen af dit mailhotel. 

 

Hvordan gør jeg?

 

Har du i stedet brug for en mere professionel mailløsning, så du kan dele kalenderaftaler med dine kollegaer, skal du bruge Hosted Exchange, eller du kan få Office 365 til virksomheder, der både inkluderer mail og alle Office programmerne.

 

Pris mailhotel

Det månedlige abonnement betales forud for et år
 

Mailhotel

Pris, ekskl. moms

 
Oprettelse 100 kr  
Mailhotel 500 MB 15 kr pr. måned 180 kr årligt
Pris pr. ekstra GB plads 5 kr pr. måned 60 kr årligt

 

 

→ Bestil i dag

 

Lad os stå for sikkerheden

Altid nyeste versioner og blokering af risikofyldte virus- og spam mails.

Alle mails, der bliver sendt og modtaget, vil blive scannet og vurderet om, hvorvidt de skal blokeres, så din PC ikke bliver inficeret af virus. Alle disse uønskede mails bliver identificeret af vores systemer på baggrund af indhold, emner og dertil vil afsenderen altid blive slået op på en international liste over blacklistede afsendere. Alle disse sikkerhedsforanstaltninger gør, at langt størstedelen af al spam bliver forhindret i at ende i din indbakke 

 

 

Brugervenlig webmail

Her kan du se, hvordan din webmail ser ud.
Din mail kan også opsættes på telefonen - Vælg Imap under opsætningen!

 

Email - oversigt

Let og overskuelig oversigt, der giver dig alle de informationer du har brug for.

Mailhotel hos Danhost - Webmail Email

 

Adgang til kalender

Indtast dine opgaver, møder og andre vigtige aftaler.

Webmail med email og kalender på mailhotel

 

 

Bestil i dag - Kun 15 kr pr. måned

 

 

 

 

Spørgsmål om mailhotel

 

Hvordan kommer jeg i gang?

Har du ikke haft et mailhotel før, skal du under bestillingen skrive det nye domænenavn, som du ønsker dit mailhotel skal oprettes på. Har du et domæne i forvejen, skal du skrive det under bestillingen. 

Når bestillingen er gennemført, modtager du en mail med et kodebrev fra os og du er nu klar til at oprette din mailkonto.

 

Hvad koster et mailhotel?

 

Både hjemmeside og mail - Hvordan?

Hvis du både har brug for hjemmeside og mail, kan du nøjes med at købe et af vores webhoteller, da der medfølger mail. Du behøver derfor ikke købe et mailhotel samtidig.
Køb webhotel >> Klik her

Hvis du derimod ønsker både mail og kalender ved siden af din hjemmeside, kan vi anbefale at du køber Hosted Exchange ved siden af dit webhotel.
Læs mere om Hosted Exchange >> Klik her

 

Hvordan opretter jeg min mail konto? 

Når du har købt dit mailhotel hos Danhost, får du tilsendt et kodebrev på den kontaktmail, du har angivet under bestillingen.

Log på dit kontrolpanel og opret dine mailadresser.
I kodebrevet står der, hvordan du opsætter din mail i en mailklient med f.eks. POP3 eller Imap (vi anbefaler Imap). Hvis blot du vil benytte dig af den medfølgende webmail, logger du ind i den via adressen ditdomæne.dk/webmail med det password, du selv har valgt.

 

Hvordan modtager jeg de mails som sendes til den gamle mailadresse?

Når du bestiller et mailhotel, er der stadig nogle af dine gamle kunder, der vil benytte din gamle mailadresse. Derfor er det vigtigt, at du får opsat din gamle mailadresse til at videresende alle mails til din nye mailadresse.

Er din gamle mailadresse oprettet som en Gmail, kan du få hjælp på Google Support. Er din gamle mailadresse en Hotmail, skal du logge ind på din konto og under Indstillinger, herunder Flere indstillinger, skal du vælge Videresend e-mail. Du skal dog være opmærksom på, at din Hotmail slettes, hvis ikke du logger ind min. hver 120. dag. 

 

Flytte domæne over til Danhost?

Nej, det skal du ikke nødvendigvis. Vi anbefaler dog, at du gør det, for at gøre det lettere for dig selv.

Fordelen ved at flytte domænet over til Danhost er, at vi sørger for at sætte DNS-pegningen af dit domæne op på vores mailserver uden, at du skal bekymre dig om det og samtidig får du samlet alle dine produkter ét sted. Hvis ikke du ønsker at flytte dit domæne over til Danhost, skal du kontakte din nuværende udbyder og videregive al DNS-information, så de kan lave pegningen korrekt. 

 

 

Servicen under oprettelsen var virkelig god - hele vejen igennem. Og jeg oplevede både konkret god hjælp og vejledning og en rigtig stor forståelse for mine behov. TAK endnu engang for dette.  

Venlige hilsner
Dorthe Sieben

 

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at sende en mail via nedenstående kontaktformular eller ringe på tlf.: 87 11 87 87