Sikker hosting og god support siden 1997Sikker hosting og god support siden 1997

Du er her

 

 

Et godt logodesign

Hvor vigtigt er et godt logo?

 

 

Dit logo – Din identitet

Dit logo udgør din identitet sammen med designet på din hjemmeside. Derfor skal et godt logo design udtrykke din virksomheds grundlæggende værdier, så logoet rent faktisk også fungerer informativt overfor dine kunder.

Hvad er et godt logo?

Et godt logo, skal først og fremmest være enkelt i designet. Prøv at tænke på de 5 første kendte brands, der falder dig ind. Hvordan er deres logoer designet? McDonnalds logo er primært valgt for sin enkelthed og fordi det er let genkendeligt. McDonnalds' logo er faktisk et af de mest genkendelige logoer i hele verden!

Når du får et godt logo, er det vigtigt, at du ALTID og ALLE STEDER gengiver dit varemærke på samme måde.

Tag f.eks. Adidas. Deres logo er designet med 3 striber, som de har gengivet overalt på deres produkter og i deres markedsføring. Deres logo blev næsten til deres motto "The brand with the three stripes" - Og det er på trods af, at Adidas faktisk har fået ændret deres logo et par gange i løbet af årende.

 

Danhost logo design  

Tager vi udgangspunkt i Danhost logo er der et rødt symbol, med et hvidt D i symbolet og navnet er skrevet med sort tekst. Symbolet er vores kendemærke og går igen mange steder i vores markedsføring. Du kan se at de røde, hvide og sorte farver går igen flere steder på vores hjemmeside.

Og nu undrer du dig garanteret over den grønne farve her på siden... 

... Siden her, er tiltænkt som vejledning til de, der vil starte webhop hos Danhost. Den grønne farve kommer af, at vi brander Danhost Webshop som et mere selvstændigt produkt via den grønne farve. Idet at Danhost's navn indgår i produktnavnet, tilføjes produktet ekstra troværdighed, som virksomheden har opbygget siden 1997 - Altså er der ingen tvivl om, at når man vælger Danhost Webshop, så er man sikret en stabil udbyder, der ikke går konkurs i morgen!

 

Checkliste over, hvad et godt logo er

  • Enkelt
  • Original
  • Unikt
  • Skaber værdi
  • Let at forstå
  • Let at genkende
  • Ingen skygger, spejlinger eller lignende
  • Kan læses, selvom størrelsen er meget lille
 

Levering af dit nye logo

Det endelige logo leveres til dig i flere filformater, så du kan bruge det i din fremtidige markedsføring, både til tryksager og webannoncering, samt i en sort/hvid udgave. Dit nye logo bliver designet og rentegnet, så du til enhver tid vil kunne få det skaleret op i stor format, til f.eks. skilte.

Pris 2.995 kr.
Kontakt info@danhost.dk

Designes til netop din virksomhed.
Danhost designer dit logo ud fra en dialog med dig om, hvad din virksomhed står for. Det er vigtigt, at logoet er originalt og har lang levetid, så du kan bruge dit logo mange år ud i fremtiden.

 

 

 

Eksempler på logodesigns af Danhost 

 

 

 

   
         
   
         
   

 

 

 

 

 

Danhost Webshop

Køber du designpakken til Danhost Webshop løsning, får du et gratis logo med i pakken.

 

 

"Lækker webshop til en god pris"

"Jeg er super tilfreds med det arbejde, Danhost har lavet for mig. De var super hurtige og professionelle, og man kunne ALTID få fat i dem telefonisk, ikke noget med at sidde at vente på en mail. Faktisk gik der kun 10 dage fra bestilling, til jeg havde en færdig webshop, incl. super flot design, som Danhost også tog sig af. Selve webshoppen er lækker, nem at finde rundt i, og jeg har kun haft positive tilkendegivelser. Jeg anbefaler Danhost til alle, som skal bruge en flot og professionel webshop."

Hellena Bertram,
Kikkenborg Stof

 

Logodesign af Danhost

Logodesign af Danhost ApS