Sikker hosting og god support siden 1997Sikker hosting og god support siden 1997

Du er her

Optimering af virksomhedens ressourcer

Vælger du at outsource driften af virksomhedens IT miljø til Danhosts specialister, slipper du for alle bekymringer om servernedbrud, datasikkerhed, backup  og software licenser mv.

Aftalen sammensættes individuelt ud fra den enkelte virksomheds behov. Kontakt os for et uforpligtigende tilbud. 

Ja tak → Jeg vil gerne have et tilbud 

 

Sikkerhed og support

Med en aftale om outsourcing, er hjælpen aldrig længere væk end et telefonopkald.

Vi sidder klar til at hjælpe, f.eks. via en fjernopkobling, hvor vi hurtigt kan løse de udfordringer, din virksomhed står over for. Vi installerer en lille overvågningsagent i virksomheden, der døgnet rundt registrerer belastninger og sårbarheder på systemerne og alarmerer vores teknikerteam, hvis der opstår uregelmæssigheder. På den måde løser vi ofte problemerne, allerede inden de opstår.

 

Læs mere her


 

Hosted Desktop

Hosted desktop løsning hos Danhost Outsourcing

Høj driftssikkerhed

  • I arbejder direkte på vores servere
  • I får et mobilt kontor
  • Vi står for serverdrift og vedligeholdelse

Pris fra 499 kr. ekskl. moms

 

Hosted Desktop


 

Hosted MSSQL

Hosted MSSQL - Microsoft SQL

Effektiv løsning 

  • Høj loadhastighed
  • Lynhurtig adgang til databasen
  • Kan kombineres med andre hosting og server produkter

Pris fra 49 kr. ekskl. moms

 

Hosted MSSQL

 

 

 

Outsourcede al IT drift til Danhost i år 2005

"Vi har fået en hurtig og driftsikker løsning. der bare virker. Vi skal ikke længere tænke på backup, licenser og IT-sikkerhed.
 
Vi kan koncentrere os, om det vi er bedst til og lade Danhost om resten
 
Peter Vang, Direktør
Plantorama A/S

 

 

Er der besparelser?

Når driften overlades til Danhost, er alt inkluderet i en fast månedlig ydelse, som vil være langt lavere end jeres faste IT-udgifter ellers plejer at være. I vælger selv, om I ønsker at overlade hele eller dele af IT-driften til os. Send os en mail og få et skøn over, hvad det vil koste jer at outsource:

Få en aftale om IT Outsourcing og drag nytte af de mange fordele

 

Overdrag trygt ansvaret til Danhost

Det er en stor beslutning, at skulle overdrage hele eller dele af virksomhedens IT-drift til en ekstern virksomhed. Hos Danhost har vi forståelse for, at jeres virksomhed har brug for tryghed og derfor stiller vi garanti for, at vi kan løfte ansvaret. 

 

Sikkerhed?

Med en outsourcing aftale hos Danhost afvikles alle virksomhedens programmer på højt ydende servere i et af vores sikre datacentre i enten Randers eller Skanderborg.

Du og dine medarbejdere har altid sikker online adgang til data og de nyeste programversioner døgnet rundt, uanset om adgangen sker fra virksomheden eller fra hjemmearbejdspladsen.

Skulle der opstå uregelmæssigheder, har I en serviceaftale, der tillader, I kan kontakte os indenfor udvidede åbningstider, tilpasset til netop jeres forretning.

 

IT Outsourcing aftale

I kan kontakte os på 87 11 87 87 og høre nærmere, eller vi kan kontakte jer. Herefter aftaler vi et møde, hvor vi drøfter, hvilke dele af jeres IT struktur I kan få gavn af at outsource til Danhost. 

Til dette møde kan vi lave en nøjagtig beregning af, hvor meget I kan spare årligt ved at have en outsourcing aftale.

 

JA TAK - jeg vil gerne kontaktes

Hvordan kan virksomheden effektiviseres?

Slip for alle bekymringer om serverhardware, software licenser, backup, sikkerhed og dyre konsulent honorarer - Og undgå at bruge mange arbejdstimer på vedligeholdelsen.

Daglig vedligeholdelse af computere, internet, printere m.m. kan være en stor udgift for mange virksomheder, hvorfor mange virksomheder i dag får en outsourcing aftale på hele eller dele af IT-driften.

Når ansvaret er placeret hos Danhost overvåges virksomhedens IT installation af professionelt personale døgnet rundt. Har I et nedbrud på en computer, virker jeres programmer ikke eller opstår der andre problemer, skal I blot kontakte os. Vi tager hånd om alle uregelmæssigheder og løser problemet, ofte inden det opstår. Læs mere om vores sikkerhed og service.

 

Se Outsourcing produkter

 

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at sende en mail via nedenstående kontaktformular eller ringe på tlf.: 87 11 87 87

En outsourcing aftale hos Danhost giver fuld fleksibilitet. Bliv kontaktet for nærmere information outsourcing

- Udfyld ovenstående kontaktformular.