Sikker hosting og god support siden 1997Sikker hosting og god support siden 1997

Du er her

Hastighed, service og stabilitet

For en kunde, der vælger at ligge sine IT-ydelser hos en ekstern virksomhed, er sikkerhed og teknik altid vigtige parametre. Danhost´s løsninger kan honorere ethvert krav om høj hastighed, service, kvalitet og stabilitet, takket være et solidt servergrundlag.

Vi garanterer 99,7 % i oppetid på vores servere, hvor vi i praksis er over 99.9 %.

 

Ekstrem høj sikkerhed

Danhost's hostingsetup er placeret i et topsikret moderne hostingcenter.

Alle servere er 100 % redundant opbygget for at forhindre hardware svigt og dermed uregelmæssigheder i driften. Alle servere er ligeledes tilsluttet nødstrømsanlæg, der opretholder driften selv ved strømudfald af længere varighed. Hostingcenterets redundante 2 x 1000 Mbps internetforbindelse giver en overkapacitet kun set få andre steder i landet. Linierne er leveret med alternativ linieføring, hvilket gør, at driften ikke forstyrres selv ved kabelbrud eller centralfejl.

Landets kraftigste fibernet

Hostingcenteret er koblet direkte til det østjyske knudepunkt for internetudbyderen NiaNet, som råder over et af landets kraftigste fibernetværk. Med en internetkapacitet på 1 Gbit/s er båndbredde aldrig noget problem hos os. Udover stor kapacitet, sikrer det supermoderne udstyr lynhurtige svar tider til alle danske internetudbydere.

 

Sikkerhed i hostingcenteret

I hostingcenteret satses der på redundante principper i forhold til netværk og kritisk udstyr. Dobbeltsikret nødstrømsanlæg baseret på redundant UPS og dieselgenerator, overvågning 24x7, redundant kølesystem plus redundante firewalls, fiberforbindelser og netværk er med til at fastholde et ekstremt højt driftsniveau. Ydermere er hostingcentret sikret mod fysiske trusler som brand, tyveri og hærværk. Centret er ligeledes udstyret med det nyeste i alarm- og adgangskontrolsystemer.

 

Gå til Danhost forside

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Send os en mail - Du får hurtigt svar

Skriv endelig til os, hvis du har spørgsmål til vores produkter.


Du er også velkommen til at skrive, hvis du har brug for en tilpasset løsning.