Sikker hosting og god support siden 1997Sikker hosting og god support siden 1997

Du er her

Danhost Randers, hosting, webshop, server, webdesign

Siden 1997... 

At vi hos Danhost både har kunnet fejre 10- og 15-års jubilæum (og snart 20-års jubilæum), er vi meget stolte af.Danhost blev etableret i 1997 og vi står i dag med en stærk, konkurrencedygtig hosting virksomhed i Randers - Så vi kan roligt forsikre dig om, at vi også er her i morgen!

IT-branchen flytter sig hele tiden, og det kræver omstillingsparathed, dygtigt personale og engagement at følge udviklingen og være med i første række. Hos Danhost kender vi løsningerne og kan implementere dem.

 

AAA – Danhost vurderes med højeste kreditværdighed

Danhost har opnået en AAA (Trippel-A) kreditværdighed.

Kreditratingen er baseret på oplysninger fra blandt andre Erhvervs- & Selskabsstyrelsen og CVR-registret og udarbejdet af Bisnode, hvor kun 2,4 % af de danske virksomheder har opnået AAA-certificering. AAA gives kun til aktie- og anpartsselskaber og viser, at virksomheden har en særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser.

 

Vi stræber altid efter den bedste kvalitet

Danhost har altid, og vil altid, være kendt for service, kvalitet og stabilitet. Det er vores mission at levere kvalitetsydelser til fornuftige priser, samt give vores kunder en personlig og enestående service. Vi vil ikke blot være en anonym leverandør, men en professionel samarbejdspartner.

Du står aldrig alene, hvis du vælger Danhost som din samarbejdspartner.

 

Danhost er den professionelle samarbejdspartner

Vi har den ambitiøse målsætning, at vi altid vil være vores kunders foretrukne samarbejdspartner - en målsætning, som konstant stiller store krav til os som leverandør. For at opfylde vores målsætning skal vores kunder altid kunne forvente at få den forespurgte service fra en samarbejdspartner, der er på forkant med knowhow og kompetence. Derfor deltager alle medarbejdere hos Danhost løbende i seminarer og efteruddannelse, for altid at være opdateret med den nyeste viden, indenfor en branche der er i konstant udvikling. Det er desuden vores ambition at repræsentere og samarbejde, med branchens førende hard- og softwareleverandører, for derigennem at sikre en merværdi for alle involverede partnere.

Brug vores sitemap til at få overblik over alle de bedste sider om hosting og vores produkter. 

Send os en mail - Du får hurtigt svar

Skriv endelig til os, hvis du har spørgsmål til vores produkter.


Du er også velkommen til at skrive, hvis du har brug for en tilpasset løsning.