Danhost blog

Mobiloptimering af webshop

Mobiloptimering – Hvorfor?

Mobiloptimering – Da 4 ud af 10 danskere handler online på deres mobil eller tablet, er det yderst vigtigt at du har en webshop, som tilpasser sig den pågældende enheds skærmstørrelse. Brugen at mobil og tablets ved online handel er fordoblet de sidste 3 år, og der er intet der tyder på at denne tendens ændrer sig. Der er heller intet der tyder på at online handel via denne type enheder, er forebeholdt en bestemt generation, specielt når det kommer til online handel via tablet.

 • Salg via mobil og tablet – Salget er fordoblet de sidste 3 år, og stigningen forventes at forsætte fremadrettet.
 • Responsivt design – Design som tilpasser sig til den enkelte enhed. Webshoppens indhold vises korrekt på alle enheder, og det er let at navigerer på webshoppen.
 • Google placeringer – Mobiloptimering har betydning for dine placeringer på Google, da har fokus på at give deres bruger den bedste oplevelse, ud fra den pågældende enhed som brugeres søger på.

 

mobiloptimeret-webshop-danhost

Med en Danhost webshop løsning, er du sikret en Mobiloptimeret webshop, med responsivt design.

Google placeringer

Da der de senere år har været en stigende trafik fra mobile enheder, har Google officielt meldt ud, at de hjemmesider og webshops som ikke er mobiloptimeret vil blive straffet. Dvs. de helt enkelt ikke vil blive vist i søgeresultaterne på mobile enheder, og det vil påvirke din generelle Google ranking. Du kan nemt teste med Google’s eget værktøj, om din nuværende webshop er mobiloptimeret eller ej, se mere her>>  Derudover vurdere Google din webshop ud fra load hastigheden både på desktop, men bestemt også på mobil da der fremadrettet forventes flere søgninger på mobile enheder end på desktop.

 • Ikke mobiloptimeret webshops bliver straffet af Google
 • Påvirker den generelle ranking
 • Load hastigheder på mobile enheder er af stor betydning

 

google-placering-webshop-danhost-2

 

Behold dine kunder

Ifølge undersøgelser er webshops er nødt til at være hurtige, mobiltilpassede og kunne tilbyde de rigtige og hurtige betalings metoder for at undgå, at kunderne går til konkurrenten. Derfor er Mobiloptimering af din webshop ligeså vigtigt for din omsætning, som den gode service, og som de skinnende butiks-facader der gør sig gældende for detailhandlens. Mobiltilpasset webshops klarer sig bedre, både når det kommer til Google placeringer, men også når det kommer til forbrugerens foretrukne valg.

 • Match dine konkurrenter
 • God service går hånd i hånd med brugervenlighed
 • Nemmere betalings metoder letter købs processen

 

behold-kunderne-webshop-danhost

Skal du tilbyde Mobilepay?

Som en del af stigningen af online handler via mobile enheder, kan du kan gøre det let for dine kunder at afslutte et køb, ved blot at tilføje Mobilepay som betalings metode. Når kunderne benytter mobilepay som betalings metode, bliver de automatisk viderestillet til App’en, som beder om adgangskode, og derefter skal kunderne blot slide til siden på deres mobil for at gennemføre betalingen. Det betyder at de ikke behøver at finde deres kreditkort frem, og taste alle informationerne som normalt, hvilket letter selve købs processen.

Du bestemmer selv hvilken konto pengene skal overføres til, og har du en privat mobilepay tilknyttet til dit mobilnummer, kan du blot tilføje et ekstra kort til din Mobilepay. Du bliver ligeledes notificeret på din mobil, når en kunde foretaget et køb med mobilepay, så du kan se betalingen er modtaget.

 • Hurtig og sikker betaling
 • Lettere købs process for kunden
 • Notificeret ved gennemført betaling

 

mobilepay-webshop-danhost

Ingen kommentar

Du kan skrive den første kommentar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Relaterede indlæg

Få besked om nye indlæg

Følg Danhost på Facebook