Danhost blog

Hvorfor skal man opdatere sit CMS ?

Uanset om du har en hjemmeside, eller en webshop, er det meget vigtigt at systemet (CMS) løbende bliver opdateret.
Her får du 3 grunde til, hvorfor du skal prikke til din webudvikler og bede ham opdatere din side.

 

3 grunde til, hvorfor du skal opdatere dit CMS

Selvom det er vigtigt at opdatere sit CMS og alle installerede moduler/plugins, kan det være meget besværligt, da man kan risikere at vigtige funktioner ikke længere vil virke. Hvis dette sker, skal du i gang med at fejlsøge og problemløse. Det er både besværligt og tidskrævende, hvilket er grunden til at mange, rigtig mange, aldrig får opdateret deres hjemmeside til nyeste version.

Benytter du Danhost Webshop løsning, slipper du for selv at skulle opdatere webshoppens CMS – Den klarer vi for dig!

 

1)   CMS og sikkerhed

Uanset, om du har en hjemmeside eller en webshop, kan du risikere at din side bliver hacket, hvis ikke du husker at opdatere dit CMS.

Hackere kan tvinge sig vej til din side gennem sikkerhedshuller i de mest kendte CMS systemer, ofte alle de gratis systemer, fordi der er mange, der benytter dem. Når hackeren finder ét sikkerhedshul, vil han kunne tvinge sig adgang til andre hjemmesider og webshops, der har samme sikkerhedshul. Netop derfor kommer der løbende nye versioner til dit CMS. Udviklerne af de forskellige CMS arbejder konstant på at lukke disse sikkerhedshuller.

Opdater dit CMS for at undgå at din webshop, din hjemmeside og din mail bliver hacket! Du behøver ikke opdatere hver eneste gang, der kommer en ny version, vi anbefaler bare, at du husker at gøre det i ny og næ.

 

2)   CMS og nye funktioner

At holde dit CMS system opdateret betyder også, at du kan få adgang til nye funktioner. At drive forretning online kan være en stor udfordring, da nettet og brugeradfærden ændrer sig konstant. Vær konkurrencestærk og hold din forretning up-to-date med de nyeste funktioner, der både kan gøre det nemt for dig og dine kunder, samt hjælpe dig med at øge salget i din forretning.

Eksempelvis indeholder den nye opdatering af Danhost Webshop en ny feature, der gør det nemt og enkelt for dig at skaffe kunder gennem Facebook annoncering. Her kan du f.eks. få de kunder tilbage i din webshop, der har efterladt varer i indkøbskurven, så de kan gennemføre købet (læs mere om remarketing og Facebook). Den nye feature vi har indbygget i webshoppen gør det muligt for dig, at benytte Facebook Pixel til at spore, hvor mange af de kunder, der klikkede på din annonce, der rent faktisk gennemfører et køb på din webshop. Med denne nye feature får du værdifuld statistik du kan bruge til at optimere din Facebook annonce, så du aldrig mere taber penge på din markedsføring.

 

3)   CMS og udbedring af fejl

Når der frigives en ny version af dit CMS, kan den indeholde features, der løser eventuelle problemer.

Nettet er under konstant forandring, hvor der eksempelvis jævnligt kommer nye versioner af browsere (Internet Explorer, Edge, Chrome, Firefox). Får du ikke opdateret din hjemmeside / webshop kan du risikere at dine kunder ikke ser din side korrekt, afhængig af hvilken browser kunden bruger. Dette og mange andre problemer kan du forebygge ved løbende at opdatere din hjemmesides CMS.

 

Ville du ønske, at du fik en mail, når det er tid ?

Det er de færreste hjemmeside ejere, der jævnligt logger ind i kontrolpanelet på deres hjemmeside (medmindre du har en blog, eller en webshop, der løbende skal vedligeholdes).

Når man aldrig logger ind i kontrolpanelet … og det er måske også sjældent, at du besøger din egen side … Ja, så er det svært at huske at få sidens CMS og alle modulerne opdateret – En uskyldig forglemmelse, der kan resultere i at din side en dag bliver hacket og du mister alt dit indhold på siden.

 

Webhotel hos Danhost – Få besked på mail

Hvis du har din hjemmeside liggende på et webhotel hos Danhost, kan du faktisk modtage en email, når der kommer nye versioner af dit CMS og de moduler/plugins du har installeret – Så bliver det ikke nemmere! Denne funktion er indbygget i alle vores PHP webhoteller (Unix / Linux webhoteller).

  • Benyt 1-click installer til at installere dit CMS på webhotellet (fx WordPress, Joomla, Prestashop m.fl.).
  • Nu kan dit webhotel hos Danhost sende dig en påmindelse pr. mail.
  • Når du får besked om at der er en ny version, kan du logge ind og opdatere både dine plugins, moduler og hele dit CMS.

 

Opdatering af CMS – Skriv gerne en kommentar,
hvis du har spørgsmål, eller andre gode råd du kan bidrage med.

Ingen kommentar

Du kan skrive den første kommentar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Relaterede indlæg

Få besked om nye indlæg

Følg Danhost på Facebook