Danhost blog

Annoncering på Google

Alle kan starte en webshop, det er ganske enkelt … Men kan alle få succes med en webshop??

Det har aldrig været lettere at starte webshop. Men selvom det er nemt, kræver det, lige som en hver anden nystartet virksomhed, at du har en strategi og at du er klar på hårdt arbejde for at opnå succes.

Der kan være mange grunde til, at ingen køber dine produkter. Men oftest er det faktisk bare fordi dine kunder ikke kan finde din webshop, når de søger på Google.

Vil du have besøgende på din webshop?
Så er der to løsninger…

 

1) Webshop annoncering

Du kan betale for at få din webshop vist i Google søgeresultater. Enten kan du købe AdWords annoncer (tekstannoncer), eller du kan annoncere gennem Google Merchant Center (billedannoncer).

I Danhost Webshop er der indbygget Google Merchant Center. Når du har oprettet dine varer i webshoppen, kan du ganske enkelt få dine produkter vist som billedannoncer på Google. Læs mere hos Google.

Se f.eks. disse annoncer, der dukker op ved søgningen “Kähler vase sølv”:

Webshop annoncering på Google Merchant Center

Billedannoncer på Google er yderst effektivt, da kunden både kan se billedet, din webshops navn, samt prisen. Har du webshop hos Danhost kan du følge denne guide til annoncering via Google Merchant Center.

 

Sælg mere via Facebook annoncering

Du kan mindske antallet af efterladte indkøbkurve og sælge mere i din webshop. Vi fortæller, hvordan du selv kan oprette en effektiv Facebook remarketing annonce i dette indlæg.

Følg Danhost på Facebook – Bliv informeret når vi har flere gode råd til, hvordan du får succes ned din webshop. Danhost Facebook side – Klik her.

 

2) Webshop søgemaskineoptimering

Vil du have din webshop frem i søgeresultaterne, når dine kunder søger efter dine produkter på Google?

… Så er svaret søgemaskineoptimering (SEO) !!!

Vi ser alt for mange webshops, der endnu ikke har forstået vigtigheden af tekster og overskrifter på deres kategorier. Er du mon en af dem? Vi vil kraftigt råde dig til at arbejde med SEO på din webshop. Det kan kun gå for langsomt, med at få skrevet overskrifter og tekster på ALLE dine kategorier.

3 SEO punkter, der gør en verden til forskel

  • Få overskrifter på alle dine kategorisider.
  • Tekster på dine kategorisider hjælper til langt bedre placeringer.
  • Udfyld metatitel og meta beskrivelse på alle kategorier.
    Dynespecialisten har arbejdet meget med gode SEO-tekster, både i toppen og i bunden af alle deres kategorisider – Se eksempelvis deres sommerdyner.

Din webshop hos Danhost er særdeles søgemaskinevenlig, men vi kan desværre ikke udføre SEO-arbejdet for dig. SEO er benhårdt arbejde … det er tiden værd, hvis du vil have succes med din webshop.

Læs mere om søgemaskineoptimering – SEO på webshop.

Ingen kommentar

Du kan skrive den første kommentar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Relaterede indlæg

Få besked om nye indlæg

Følg Danhost på Facebook