Sikker hosting og god support siden 1997Sikker hosting og god support siden 1997

2. Abonnement/Services

Når Danhost har modtaget bestilling på et produkt, udsendes der automatisk en ordrebekræftelse pr. mail til kunden. Når Danhost´s bogholderi, har registreret indbetalingen sendes en faktura pr. mail. Ønsker kunden at få tilsendt en faktura i stedet for en ordrebekræftelse til brug for indbetalingen, skal kunden kontakte salgsafdelingen. Generelt effektueres nye ordrer først når Danhost´s bogholderi har registreret betalingen for ordren.

Ved bestilling af Danhost's produkter, er der som udgangspunkt altid forbundet et oprettelsesgebyr. Ved fremtidige betalinger for abonnementer hos Danhost, påføres et administrationsgebyr pr. udsendt faktura. Alle priser er angivet ekskl. moms.

Alle vores produkter er specielt tilpasset den enkelte kunde, hvorfor kunden må være indforstået med, at Danhost starter oprettelsen/registreringen, enten så snart kunden har afgivet ordren eller umiddelbart efter betalingen er registreret. Dette medfører, at den almindelige fortrydelsesret i Forbrugeraftalelovens §12, stk. 1 ophører, i henhold til Forbrugeraftaleloven §12, stk. 2, når Danhost har registreret kundens betaling eller ordre.

Danhost forbeholder sig ret til at afvise bestillinger eller nægte at forlænge et abonnement og er ikke forpligtet til at give begrundelse herfor.